MAROTT TONE EVENT

Marott Tone Event har erfaring med at levere underholding til både de helt store arrangementer samt de mere intime. Fællesnævner er høj kvalitet kombineret med at underholdingen skræddersyes, så dit arrangement bliver helt perfekt. Marott Tone Event kan f.eks. levere:

  • Streetparade – mobilt brassband der kan overraske dine gæster. Måske du har en yndlings-sang de skal spille?
  • Lounge-musik, DJ sammen med akustisk musiker til at sætte stemningen
  • Jingler og underlægingsmusik til ethvert award-show
  • Fællessang – få dine gæster til at synge sammen
  • Levende musik til dans, evt. med forudgående danseundervisning
  • Foredrag – hør hvordan en musiker arbejder kreativt og inspirer dine medarbejdere

Cases:

Novo Nordisk – Ain’t No Mountain High Enough

I forbindelse med at de 300 øverste ledere i Novo Nordisk mødtes i København,  ønskede virksomheden at få indspillet ”Ain’t No Mountain High Enough”. Ideen var at alle lederne skulle synge med på omkvædet og indspilningen skulle filmes og kombineres med klip af Novo’s cykelhold der trænede i Atlanta, USA.

Marott Tone Event udarbejdede en plan for indspilningen og producerede backing track med 6 studiemusikere samt to sangere fra Novo Nordisk.

Den øverste chef Lars Fruergaard Jørgensen fik coaching, så det lignede at han spillede introen på klokkespil. Indspilningen af koret foregik under en middag mellem hovedret og dessert, og Marott Tone Event havde sat Novo i forbindelse med en af landets bedste kor-instruktører. I samarbejde med en lydtekniker og et stort kamerahold fra Novo Nordisk blev koret indspillet og filmet, og om natten blev det hele redigeret, så det kunne vises på storskærm til konferencen dagen efter.

Yderligere blev videoen delt internt i Novo Nordisk og viste, at lederne gik forrest for at nå de høje mål de havde.

Novo Nordisk – New Novo News Kampagne

For at søsætte deres nye ”Novo News”, ønskede Novo Nordisk at producere en musikvideo, hvor ansatte fra hele verden spillede sammen. Grundstenen var et allerede eksisterende Novo-orkester, og ovenpå det skulle der indspilles ansatte fra hele verden af.

Marott Tone Event udarbejdede en køreplan for projektet og sørgede for at koordinere alle musikerne. Der blev udsendt retningslinier for indspilningen, lavet noder og et track der skulle spilles til. Derudover var det vigtigt, at deltagerne også filmede sig selv når de indspillede, da det skulle ende med en stor video-collage, hvor man kunne se dem alle. Da alle filer var modtaget blev de editeret og sat sammen. Sidste etape bestod i at assistere filmklipperen.

Resultatet blev en video hvor medarbejdere fra Brasilien, Danmark, Slovenien, Japan, Tyrkiet,  Rusland, Indien, Bosnien-Herzegovinia, USA,  og Bulgarien spillede sammen.

Videoen blev delt internt til virksomhedens 42.000 ansatte verden over. Desuden blev den fremført live af Novo-bandet, synkroniseret med videoen på storskærm, da virksomhedens 300 øverste ledere mødtes i Tivoli Congress Center 2018. Her bistod Marott Tone Event som teknisk konsulent.

Unge Forskere – Awardshow

Astra er det nationale naturfagscenter  i Danmark. Hvert år afholdes den landsdækkende konkurrence ”Unge Forskere” der har til formål at finde og anderkende unge talenter i science.

Marott Tone stod for produktion af jingler til awardshow for Astra på Bremen (2018) og i Bellacentret (2019). Astra ønskede special-komponerede jingler til alle vindere af ”Unge Forskere” samt til værterne, undervisningsminister og H.K.H Prins Joachim. Jinglerne blev fremført live og bestod af en kombination af pre-fabrikerede tracks og akustiske instrumenter (trompet, sousafon, keyboards, trommer). Astra har været så begejstret for de sidste to års samarbejde, at Marott Tone Event er engageret til deres show i 2020.

Skriv til event@marott-tone.dk og hør hvordan Marott Tone Event kan gøre dit arrangement endnu bedre.